vlastita izdanja
     
NOVO ISTARSKO PODZEMLJE-diy platforma

vlastita izdanja

distribucija

NIP projekti

2002-?

contact

linkovi

guestbook

 

-dosadasnja izdanja Novog Istarskog Podzemlja (sva navedena izdanja su jos uvijek nabavljiva)


---------najnovije izdanje----------

nip011/bum016- NULLA OSTA «bilo je gadno, ali bit ce jos gore» CD.. izaslo-4./06., kosta: 35kn (40postom)..novi studijski album trenutno najaktivnijih pulskih hardkorpankera; treci studijski materijal.. donosi vam 12 studijski snimljenih pjesama u klasicnoj NO maniri-dvije prokleto distorzirane bas gitare, ludi ritam na bubnju, brutalni vokali te tekstovi koji su osvrt na svakodnevnicu svih nas, bez dlake na jeziku, nema kompromisa u nicemu!! Takodjer, na albumu gostuju Jule(exAntiOtpad), Peki&Kepec(exTuttaForza) te samozatajni Toovar koji je na svoj nacin «odradio» posljednju stvar albuma... posebna poslastica za one koji vole vrhunski artwork-cijeli cover za album dolazi nam iz ruku Doomsday Graphics..  

-----2005.--------

nip09/la_bean010- NO CHOICE/SPACCIATORI DI MUSICA STUPEFACENTE split MC ..izaslo-7./05...kosta: 12kn(15poštom)... ovo izdanje kasnilo je nekih godinu dana, al napokon je u ljeto 2005. bilo spremno za distribuciju. Radi se o dva melodicna punkrock benda, NO CHOICE su iz SiCG i na kazeti se nalazi njihov prvi diy demo iz '04.e, a SDMS su stare diy legende iz Italije, ovdje prezentirane sa albumom «dove ti sei perso?» iz '03.e.. inace, zacetnik ovog malog izdanja (napravljeno samo 60ak kazeta) je maXse, a NIP mu je pomogao, pa eto tako i toga ovdje. Bendovi sviraju melodicno, svaki na svoj specifican nacin...

nip08/la_bean013- CRASSO DE ODIO «preko iluzija..» CD ..izaslo-5./05., kosta: 20kn(25postom)...Crasso De Odio su jedni od mladjih predstavnika domace anarhopank skole, dolaze iz Zadra i ovo im je prvi dugosvirajuci album, 3 godine nakon prvih demo snimaka. Donosi vam 10 opakih studijski snimljenih kritika današnjice (kako politicke tako i drustvene) u fazonu UK82 hcpunk-a sa pokojim uletima ska i Oi! domicilne glazbe (jebiga, odrasli su na tome..hehe).. uz cd dobijete i ogroman full color buklet/cover sa rijecima svih pjesama i svim ostalim informacijama. Zd-Punk strikes back do jaja!!!

nip07- TUTTA FORZA «promo 2001» CDr (re-izdanje) ..izaslo-4./05., kosta: 15kn(20postom)...Tutta Forza je bend koji je trajao nekih godinu i nešto, i za to vrijeme odsvirao 10ak koncerata i ostavio trag duboko zapecacen u srzi pulske hcpunk scene.. ovo je demo koji su oni napravili za vrijeme trajanja benda, snimljen u improviziranom studiju unutar starog Monteparadiso kluba, a NIP ga je reizdao u malom tirazu, kao posvetu bendu. Donosi vam 13 hcpunk stvari, te mali cut'n'paste cover sa rijecima pjesama.. iz bivše TF nastala je današnja Nulla Osta, pa si tako predocite kakvu je glazbu bend svirao, uz dodatak da su u postavi bila dva vokala i gitara.  DIY...!!

nip06.5- BxCxMx «demo2005/live in Plague» MC ..izaslo-3./05., kosta:10kn(15postom)..ovaj tejp je dobiven trejdanjem na svirci doticnih u Puli u zimi 05.e, pa je i umnozen da se malo bend promovira po ovim krajevima. Brutal Cocktail Massacre dolaze iz Njemacke i sviraju bucnu mjesavinu hcpunk-a i crust-a sa uletima emo dionica i totalnog grind dizastera. Na kazeti se nalazi njihov zadnji demo snimak sa jedne strane, te dio live snimka sa druge strane. Inace, ovaj demo snimak nedavno je izasao na split kazeti sa novim albumom Nulla Osta-e, u izdanju zagrebackih dhpak47, za cije je potrebe remasteriran..

nip06- FROM BELOW'zine#3 + «FBnoise1»CDr ..izaslo-12./04-1./05. , kosta: 10kn(15postom)..fanzin Novog Istarskog Podzemlja, na 76 str a5 formata u c/b cut'n'paste-u, donosi vam intervjue sa CRASSO DE ODIO(zd), NULLA OSTA(pu), WRONG WAY(pu), SKAFUCKERS(fazana), FRONTALNI UDAR(pu).. brzinske 'vjue sa Atheist Rap i MDC, krdo kolumni i osobnih tekstova, recenzija fanzina i muziÄŤkih izdanja, te gig reporte i slicne pizdarije ..uz njega dobijes i cdr kompilaciju na kojoj se nalaze gotovo svi bendovi zastupljeni u prva tri broja fanzina (28pjesama)...

----stara izdanja(02-04)---

nip05- REANIMACIJA «demonstracija prva» CDr .. izaslo-07./04., ..kosta: 15kn(20postom)..prvi snimci ovog mladog pulskog punkrock benda; radi se o prvoj postavi (2003-2005.) te stvarima koje su napravljene u tom razdoblju. Reanimacija je tada svirala slampavi punk u kojem se moglo naci svakakvih utjecaja, a Zoki i Dejo su tada svirali sa njima, pa je NIP i napravio ovo izdanje.. cut'n'paste omot i info page, 10ak diy snimljenih pank stvari za pank feste i pank vjencanja.btw, bend je u novoj postavi proslo ljeto(05) snimio fenomenalan studijski album koji ce vam vjernije docarat sadasnju muziku benda od ovog snimka, stoga je «demonstracija prva» promjenom postave lagano presla u sjecanja i posvete, al i to ima neku svoju draz!

nip04- FROM BELOW'zine#2 izaslo-3./04., kosta: 7kn(10postom)..fanzin Novog Istarskog Podzemlja; 72 str. a5 formata u c/b cut'n'paste-u; intervjuirani: FAKOFBOLAN(pu), PROTEST MOZGA(la), TITO'S BOJS(porec), ANTITODOR(pu), PANDEMIJA(ri) i BPPS(os), predstavljanja, kolumne, textovi zajebantski i ozbiljni, strip, igra, recenzije, reporti... uz njega dobijes dvije male NIP naljepnice na poklon. Inace, ovo je trebalo izaci još 2003.e, al jebiga, igrom slucaja kasnilo je, pa su tako i materijali bili dosta stari, al sta ces sad..

nip03- FROM BELOW'zine#1 izaslo-10./02. , kosta: 7kn(10postom)..fanzin Novog Istarskog Podzemlja; 54str a5 formata u c/b cut'n'paste-u; intervjuirani MOTUS(zg), NULA(sibenik) i PASMATERS(pu), + par tekstica, par reportova, par recenzija, par zajebacija i tako dalje.. pocetnicki koraci koji su dobili dosta dobru kritiku od renomiranih fanzinasa, te prvo konkretno izdanje Novog Istarskog Podzemlja, konkretno napravljeno i distribuirano.


 
   
 

..do it yourself or shut the fuck up!!..NOVO ISTARSKO PODZEMLJE..