..distribucija..
     
NOVO ISTARSKO PODZEMLJE-diy platforma

vlastita izdanja

distribucija

NIP projekti

2002-?

contact

linkovi

guestbook

 


 -kontakti:

DEAN CUKON-NIP           

KASTAVSKA 27                       

52100 PULA                               Davor aka. Marvin

091/191-4912                         098/901-2746       

acidmija@net.hr                       shebgmu@net.hr

                      nip@net.hr

 

NIP/MP Distribucija, iliti zajednicka distribucija Novog Istarskog Podzemlja i Monteparadisa, nastala je u proljece 2004.e, kad je Micho (koji je do tada vodio MP distro) shvatio da vise nema volje za te stvari, a ja sam bio mlad i nabrijan i po uzoru na "mentora" Menigu htio radit distro, pa eto...spojili smo sve to skupa, "smiono" nazvali tako kako se zove, mada je sve to NIP, i tako to sljaka vec dvije godine i stalno se siri...u zadnje vrijeme uz mene na distru je dosta aktivan i Davor/Marvin pridruzeni "clan" NIP ekipe, i jedini koji je istinski aktivan od tog neslavno propalog kolektiva, te mi pomaze maximalno i zbog tog mu nenadjebivo hvala...

Situacija je slijedeca: LJUDI, SLOBODNO SE JAVITE ZA DISTRIBUIRANJE VASIH MATERIJALA (demo snimaka, albuma, fanzina, knjiga, brosura...) ILI VASIH IZDANJA, mi vam ne mozemo platit unaprijed, ali nastojat cemo to rijesit cim prodamo nesto od danih nam materijala. U startu uzimam maximalno 5komada istog (da se ne gomila na distrou), al cim prifali, javljam se. Mozemo na distro cijene, al i ne moramo, mozemo na 5+1, al i ne moramo, mozemo na trejd sa NIP izdanjima, al i ne moramo...ma mozemo kako god, sve dok je DIY NON PROFIT UNDERGROUND!!!


za kompletnu distribucijsku listu samo klikni na NIP logo tu iznad (ova fotka) i onda cete uletit na site sa kojeg je moguc download liste.. 

...kako naruciti postom stvari sa distribucije?  Kao i svaka druga posiljka, i paket koji cu ja tebi slati ima na sebi neki ptt koji je tu zbog velicine paketa , nacina slanja i tako dalje. Uz NIP izdanja pise kod svakog koliko dodje postom (to vam je ona cijena u zagradi), medjutim, na listi nece pisati, vec ce ispod biti navedene cijene ptt-a koje moras uracunati u cijenu stvari koje narucujes...

za kazete-5kn (ali ako narucujes samo kazete, minimalna narudjba je dvije, zbog pakiranja..medjutim, svejedno ostaje 5kn, a ne 10)

za CD-5kn/kom

za majice i LP's-10kn

za ostale stvari se dogovorimo, ovisno o tezini i tako dalje....ako je narudzba ogromna, dobijes i popust..a ako zelis preporuceno, to ti je skuplje, pa se dogovorimo.

..oke, sad imas infose o cijeni... kad saljes lovu na jednu od ponudjenih NIP adresa, nikako nemoj slati kovanice, jer je lovu zabranjeno slati u obicnoj kuverti i posta to ostro kaznjava visokim kaznama koje nisu primamljive niti tebi niti nama. Papirnati novac lijepo sakrij izmedju dva papira i to stavi u kuvertu, da izgleda kao normalno pismo, unutra nemoj zaboravit napisat svoju adresu, da imamo kamo poslat kad dobijemo...i tako, tu kuvertu sa lovom posaljes, i cim stigne meni ili Davoru, saljemo ti stvari koje su narucene.

...NIP izdanja su dostupna na slijedecim distribucijama: Humanitanova, DHPAK47, Mesmerised, Demonkracija, Progressive Attack, Pazin Underground...pa i na tvojoj ako zelis... takodje, kompletna lista sadrzi izdanja sa gore navedenih ali i mnogih drugih, kako domacih tako i inozemnih diy izdavastava.

 

 


 

 


 

 
   
 

..do it yourself or shut the fuck up!!..NOVO ISTARSKO PODZEMLJE...